Kisközösségi Program

Ökológia, közösség, boldogulás – helyben

A Kisközösségi Program egy civil kezdeményezés. Azért dolgozunk, hogy minél több ökologikus helyi kisközösség kialakulását segítsük elő itthon, mindenféle méretű településen. Olyan kisközösségekét, amelyek hozzájárulnak egy kevésbé környezetterhelő életmód kialakításához, az egy helyen lakó emberek közösséggé kovácsolásához, a helyi gazdaság erősödéséhez.

A Kisközösségi Program egy kutatási és akcióprogram. 2008 óta azon dolgozunk, hogy felkutassuk és megismerjük a helyi kisközösségi ökologikus kezdeményezéseket. 2013 óta személyes jelenléttel, tudásmegosztással igyekszünk inspirálni egy-egy településen ilyen kezdeményezések létrejöttét, fejlődését.

A Kisközösségi Program egy szemléletformáló kezdeményezés is. Könyveket írunk, amelyekben főként működő jógyakorlatokat mutatunk be. Tíz hónapos humánökológia tanfolyamot szervezünk, amely részletesen járja körül az ökológiai válságot és a kiútlehetőségeket. Nyári ökotáborainkban gyakorlati úton, élményeken keresztül viszünk közelebb a gyerekeket és a felnőtteket, a természethez, a környezetkímélőbb, közösségi életformához.

Kisközösségi Program – Ökológia, közösség, boldogulás: helyben
(Helyi Kisközösségek Nonprofit Kft. 8083 Csákvár, Tersztyánszky Ö. krt. 26.)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.