Humusz Szövetség

Teljes élet – nulla hulladék

A Humusz célja, hogy Magyarországon a fenntartható, természeti erőforrásokkal takarékosan bánó életmód napi gyakorlattá váljon.

Azért dolgozunk, hogy rendelkezésre álljon az ehhez szükséges ismeret és akarat az egyénekben és közösségekben, a szakmai döntéshozók, szakemberek és az oktatási szektor szereplői körében, illetve kialakuljon a szükséges társadalmi, gazdasági és környezeti feltételrendszer.

A nulla hulladék felé vezető úton eszközeink a tájékoztatás, az oktatás és tanácsadás, a jó gyakorlatok felkutatása, kidolgozása és megvalósítása, valamint a közösségi együttműködések ösztönzése.

Kiállítóként:

Szemléletformáló játékokkal várjuk a hulladékcsökkentés iránt érdeklődőket. Fordított Boltunkban a vásárlás „sötét oldaláról” lehet többet megtudni, Add tovább! c. játékunk pedig ahhoz ad ötleteket, hogyan lehet még használható, értékes tárgyakat a hulladékstátusztól megmenteni. Standunkon környezeti tanácsadást is vállalunk, illetve kiadványok is színesítik a programot.

Humusz Szövetség – Teljes élet – nulla hulladék
1111 Budapest, Saru utca 11., E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.humusz.hu

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.