Eco-Design Team

Alkoss, hogy szebb legyen a Föld!

Az Eco-Design Team hazánkban egyedülállóan komplex környezettudatos tervezést és kivitelezést végez a divat és ékszer-tervezéstől, a bútor, enterieur és dekoráció-tervezésen át az ajándék- dísz- és használati tárgyak tervezéséig. Az iparművész és mérnök tagjainak alkotásait – a Team 2005-ös megalapítása óta – számos hazai és nemzetközi kiállításon, fesztiválon láthatta már a közönség Budapesttől Los Angelesig.

Az Eco-Design Team célja hogy alkotómunkájuk által óvják a természeti környezetet és ennek fontosságára felhívják a figyelmet. Tevékenységüket az öko-design és a slow-design filozófiája és kritériumrendszere alapján született kreatív és innovatív megoldások jellemzik.

Az Eco-Design Team hazánkban egyedülállóan komplex környezettudatos tervezést és kivitelezést végez, a divat és ékszer-tervezéstől, a bútor, enterieur és dekoráció-tervezésen át, az ajándék- dísz- és használati tárgyak tervezéséig. Az iparművész és mérnök tagjainak alkotásait – a Team 2005-ös megalapítása óta – számos hazai és nemzetközi kiállításon, fesztiválon láthatta már a közönség Budapesttől Los Angelesig, megrendelőik között pedig pl.: Skanska, KPMG, IBM szerepelnek.

Eco-Design Team – „Alkoss, hogy szebb legyen a Föld!”
www.eco-design-team.com – E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – Tel.: (06-20) 299-1040

Zöldág Nemzetközi Öko-Design Fesztivál – Klebelsberg Kultúrkúria
www.kulturkuria.hu

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.