7PRÓBA játékunkon pecséteket lehet gyűjteni a kiállítóink által működtetett hétpróba helyszíneken.
A nehézségtől függően 1, 2 vagy egyszerre akár 3 pecsét is szerezhető egy feladat megoldásával.
A sorsoláson való részvételhez 7 pecsétet kell összegyűjteni a játékosoknak 7PRÓBA-útlevelükbe.

A további nyereményeket ide klikkelve tekintheti meg!
A verseny részletes szabályait itt olvashatja!

 

7PRÓBA helyszínek:

Háztartásainkban naponta több kg hulladék keletkezik, melynek nagy része újrafelhasználható, átalakítható, más funkciójú tárgyakká, hasznos eszközökké vagy épp izgalmas játékokká, díszekké. Egy kis fantázia segítségével máris új tárgy készíthető el akár hulladéknak minősített alapanyagból.

A Seed Bonbon magbonbonjaihoz használt vetőmagokat mutatjuk be, és meg kell adnod, melyik növény magját látod. Segítségképpen régi növényrajzokat mutatunk, amelyeken az adott növény részei és a magok is látszódnak.

Hogyan foltozhatsz kerékpár belsőt folt nélkül? A Gulyi REcycling megmutatja. Ragasztás közben gyűjts további ötleteket a kiállított tárgyakból!

A biokertészkedés egyik alapvetése a növények társítása oly módon, hogy védjék egymást a betegségektől és a kártevőktől. Ha helyesen társítod a növényeket, jutalmad egy pecsét!

Ismerd meg céljainkat, tevékenységünket! Az ökologikus helyi kezdeményezésekről bővítheted ismereteidet, ötleteket és inspirációt kaphatsz. Mindezt a végén kérdéseinkre adott válaszokkal aztán tesztelheted is egy 7PRÓBA pecsétért!

Tudod-e, mi mehet a komposztálóba és mi nem? És vajon csukott szemmel is meg tudod-e különböztetni a komposztálható és nem komposztálható anyagokat?

Mi a különbség a recycling és az upcycling között?
Melyik kerékpáralkatrész használható újra?
És melyik hasznosítható újra?
Hogyan fognál hozzá?
Engedd szabadon a kreativitásod és szerezd meg a pecséteket!

Szereztél ma már örömet valakinek? Mi segítünk! Standunkon kibontakoztathatod kreativitásodat is! A feladat nagyon egyszerű: szmájlit kell készítened farmerből! Ha mindjárt el is ajándékozod és mosolyt csalsz valaki arcára, még egy 7próba pecséttel is megjutalmazunk!

7PRÓBA helyszínként egy ökológiai lábnyom kvízzel készültünk, melyből megtudhatjuk, mekkora hatással vagyunk Földünkre. A kérdéseken túl hasznos tanácsokat adunk a mindennapokra vonatkozóan.

Gondoltad, hogy ékszert nem csak drágakövekből, lehet készíteni? Még az is ékesíthet bárkit, ami a szemétben végezné, ha ügyes kezek közé kerül. Gyémántokat nem ígérünk, de kézművesműhelyünkben kipróbálhatod, hogyan lehet hulladékokból ékszereket készíteni. A siker jutalma két 7PRÓBA pecsét.

A környék látványosságaiból (pl. szerb templom, Lakihegyi adótorony, Kis-Duna élővilága) "ráégetési" technikával készített fa-kirakók kirakása időre.
Egyszerre 2 állványon tudnak dolgozni a csapatok; a feladványok nehézségi foka azonos; kirakó-variációk csatolva fényképen.
Egyedi és öko – minden szempontból.

Interaktív zöld kvíz keretében állításokat kell összepárosítani színekkel (pl.: ilyen színű a műanyag szelektív hulladékgyűjtő konténer). Ezen felül komposztálható és nem komposztálható tárgyak helyes szétválogatásáért is jár egy 7PRÓBA pecsét. De továbbá izgalmas játékok is várják a résztvevőket.

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.